Open login
PDF Afdrukken E-mail

Zantac 150 mg 60 Tabl.

Zantac 150 mg 60 Tabl. Zantac is een geneesmiddel met als werkzame stof rantidine. Rantidine is een maagzuur-remmer. Het zorgt dat het lichaam minder maagzuur aanmaakt, waardoor de kans op zowel oprispingen, zuurbranden als reflux verlaagd wordt. Let op de Zantac 75 mg is een drogisterijartikkel en is receptvrij, de andere Zantac producten zijn wel op recept.

Online Apotheek: DokterOnline.com
Prijs: 9.95
Goedkoope online bestellen

Ervaringen, meningen, bijwerkingen etc.

Er zijn nog geen reviews voor dit medicijn/middel.

 

 
 
Tags:
 

Wat zijn jou ervaringen met medicijnen? Deel je ervaring met anderen en schrijf een review

Deel je medicijn en middel ervaring met anderen en geef je mening.

Op onze site kun je medicijn ervaringen vinden van andere bezoekers. Maar we zijn ook benieuwd naar jou mening en medicijn ervaringen. Welk middel werkte wel goed voor je, welke had juist veel bijwerkingen. Tip andere bezoekers van Medicdoc.nl of waarschuw ze voor vervelende bijwerkingen. Je hoeft niet alles te slikken.

Jouw mening telt! Geef je mening en beoordeling op onze site en deel je ervaring met anderen.

Hoe schrijf ik een review?

1) Simpel. Zoek en kies het middel op onze site. 2) Klik op 'schrijf een review'. 3) Beoordeel het middel of medicijn en geef je eigen mening. 4) Klik op toevoegen 5) Jouw ervaring wordt nu met andere bezoekers op de site gedeeld.

Alle middelen en medicijnen en de beoordelingen en ervaringen van jou en van anderen kun je terug vinden bij 'medicijn ervaringen' .

Gezond leven