Open login
PDF Afdrukken E-mail

AndroGel 50 mg 30st sachet Hot

AndroGel 50 mg  30st sachet
AndroGel wordt als gel op de huid aangebracht. De testosteron wordt daarna door de huid heen (= transdermaal) in het lichaam opgenomen.

Het natuurlijke, mannelijke hormoon. Testosteron wordt voornamelijk geproduceerd in de zaadballen. Het zorgt bij de man voor de secundaire geslachtskenmerken (baardgroei, zwaardere
stem, meer gespierde lichaamsbouw), het sexueel gedrag en het voortplantingsvermogen. Als het lichaam te weinig testosteron maakt, kunnen er afwijkingen in deze mannelijke eigenschappen optreden. Het tekort aan testosteron kan ontstaan doordat de zaadballen onvoldoende of helemaal niet functioneren. Het kan ook het gevolg zijn van een stoornis in het hersenaanhangsel (hypofyse), waar een hormoon wordt gemaakt dat de zaadballen aanzet tot de vorming van testosteron. De klachten die het gevolg zijn van een testosterontekort kunnen worden opgeheven door toediening van AndroGel wordt als gel op de huid aangebracht.


Online Apotheek:
DokterOnline.com


Prijs:
83.95

Goedkoope online bestellen

Ervaringen, meningen, bijwerkingen etc.

Gemiddelde leden score van: 1 lid/leden

 

Gemiddelde score: 
 
4.1
Algehele tevredenheid:
 
5.0
Voldoet aan verwachtingen:
 
4.0
Weinig/Geen bijwerkingen:
 
3.0
Gemak van inname/gebruik:
 
5.0
Prijs kwaliteit:
 
3.0
 
 

libido omhoog

9 van de 11 mensen vonden deze review behulpzaam
Bij mij ging mijn libido omhoog na zo'n zes dagen nadat ik de eerste androgel smeerde. Maar daarna is mijn libido ook weer omlaag gegaan. Ik smeer nu ongeveer 3 weken en het is op het moment wel iets beter dan voorheen, maar ik vind toch nog niet goed genoeg! Op het moment smeer ik 5 gram androgel per dag, maar ik heb zo het gevoel dat dat naar 10 gram verhoogd moet worden. Ik zal eens contact opnemen met mijn (online) dokter die mij het recept heeft gegeven. Verder heb ik weinig tot geen bijwerkingen.
Gemiddelde score: 
 
4.1
Algehele tevredenheid:
 
5.0
Voldoet aan verwachtingen:
 
4.0
Weinig/Geen bijwerkingen:
 
3.0
Gemak van inname/gebruik:
 
5.0
Prijs kwaliteit:
 
3.0
Was deze review helpzaam?
Yes No
Gereviewed door Andreetje
Maart 27, 2009
Reporteer deze review
 
 
 
 

Wat zijn jou ervaringen met medicijnen? Deel je ervaring met anderen en schrijf een review

Deel je medicijn en middel ervaring met anderen en geef je mening.

Op onze site kun je medicijn ervaringen vinden van andere bezoekers. Maar we zijn ook benieuwd naar jou mening en medicijn ervaringen. Welk middel werkte wel goed voor je, welke had juist veel bijwerkingen. Tip andere bezoekers van Medicdoc.nl of waarschuw ze voor vervelende bijwerkingen. Je hoeft niet alles te slikken.

Jouw mening telt! Geef je mening en beoordeling op onze site en deel je ervaring met anderen.

Hoe schrijf ik een review?

1) Simpel. Zoek en kies het middel op onze site. 2) Klik op 'schrijf een review'. 3) Beoordeel het middel of medicijn en geef je eigen mening. 4) Klik op toevoegen 5) Jouw ervaring wordt nu met andere bezoekers op de site gedeeld.

Alle middelen en medicijnen en de beoordelingen en ervaringen van jou en van anderen kun je terug vinden bij 'medicijn ervaringen' .

Gezond leven